top of page
447774912_10169048402725506_2000389233299917866_n.jpg

UKE 26 SOMMERKURSUKE!
5990,- for full uke. (tir-ons-tor + helg)
eller 1790,- for én dag.*
Akryl, kull, akvarell, blekk, effekter, tenikker, egentid, personlig utvikling og kreativt påfyll! Mer info og videoer i vår Facebookgruppe: Kurs på Kreaktiv   

 

Dag for dag!

Nye muligheter hver kursdag i uke 26!

Se hva som frister mest, eller bare meld deg på og go with the flow! SMS 93289139 eller bruk kontaktskjema på kreativ.no

Vi lover å ta godt vare på deg uansett hvilken dag du dukker opp og sørge for at DU får en god opplevelse og lærer noe nytt!

Følg programmet eller mal for deg selv, det viktigste er lave skuldre, god stemning og ikke et fnugg av prestasjonsangst!

Alle kan male, og ingen lag er bortkasta. Og ved siden av deg står en kunst-PT og motiverer deg hele veien

TIRSDAG 25.06. Kl. 09:00 - 15:30

Velkommen!

ABSTRAKT START - personlig palett og teknikker!

Kurset kickstarter med fargelek, der du velger palett for ditt første sommerkursmaleri!

Vi snakker om hvordan fargene påvirker oss og kaster oss ut i et åpent landskap på lerretet.

Det blir Fluid akryl for alle penga og alternative maleredskaper som naturmaterialer, skraper og naler blir med, og selvfølgelig noen overraskelser.

Ønsker du å kun delta onsdag;

PRIS INKLUDERT MALING & LUNSJ : 1790,- KAN KJØPES HER: LERRET & PAPIR (Malepapir / bok)

ONSDAG 26.06. Kl. 09:00 - 15:30

KULL - BLEKK & GULL - og struktur!

Alt du gjør, setter spor, men noen spor er dypere enn andre.

Hvit maling, modelleringspasta, kull og gull får plass i dette kurset. Eller sølv, om det passer deg bedre Eller hva med en sterk farge? Stort og abstrakt er stikkord for dagen. Men også en figurativ liten panda, hvis det frister. Er gruppa all for portrett, kan det også hende vi rekker å gjøre et klassisk Rita-style portrett med kull og blekk! Slapp av, alle fikser dette! Lover!

Slipp deg løs! PRIS INKLUDERT MALING & LUNSJ : 1790,-

KAN KJØPES HER: LERRET & PAPIR (Malepapir / bok)

TORSDAG 27.06. Kl. 09:00 - 15:30

FØNER - FJES - FLYT

FEM TEKNIKKER

I dag skal vi teste ut ikke mindre enn FEM forskjellige teknikker!

Dette er dagen for påfyll av til kontoen for komposisjon & inspirasjon. Favoritteknikken fra utprøvingen overføres fra malekartong til lerret etter lunsj, og kan jobbes med videre hjemme eller her i helgen. Tør du å slippe deg helt løs med farger, eller blir det jordtoner i dag? Uansett håper vi du har lyst til å leke deg frem til et semi-abstrakt ansikt eller kanskje et dyr? Eventuelt stopper du i det abstrakt. Det finner vi ut av sammen. Denne dagen vil du ikke gå glipp av!

Ønsker du å kun delta torsdag;

PRIS INKLUDERT MALING & LUNSJ : 1790,-

KAN KJØPES HER: LERRET & PAPIR (Malepapir / bok)

ABSTRAKT DRØMMEHELG med figurative innslag.

LØRDAG 29.06.

For alle nye deltakere til Sommerkurs 2024, er dette helgen for å suge til seg all den gode energien og inspirasjonen som blir servert! For deg som har fulgt sommerkurset fra starten av uken, blir dette the grand final der du kan fullføre prosjekter og ta favoritteknikken til nye høyder.

Lørdag skal vi gjennomgå TOPP TRE teknikker for abstrakt maleri og eksperimentere på papir sammen først. Det blir trinn for trinn veiledning der ulike effekter gir mye gratis for veien videre. Blant annet vil det bli en flytende gull-sekvens på mørk bakgrunn. Teknikken som treffer deg best, blir utgangspunkt for ditt første helgekursmaleri og her blir det stoooor kunst Det er veldig kult om du kommer hjem med noe du har lyst til å henge over sofaen søndag kveld.

SØNDAG 30.06.

Supersøndag! I dag skal du bare kose deg og nyte siste rest av sommerkurset til det fulle! Søndagstipset er å gjøre noe av figurativ karakter, en tegning eller en akvarell som kan ferdigstilles før hjemreise. Hva med å søke opp bilde av en gammel, klassisk bil og prøve deg på noe ala dwt Rita har malt?

Det store maleriet du begynte på i går, skal også få sin sommerkursavslutning, og du kan bla tilbake i skisseboka og velge deg ut noe du har lyst til å få veiledning på før dagen er omme. Vi avslutter med en erfaringsinnhøsting og tar fatt på resten av sommeren med masse inspirasjon!

Pris for hele helgen: 3590,-

KAN KJØPES HER: LERRET & PAPIR (Malepapir / bok)

Det blir mye abstrakt denne sommeren, rett og slett fordi det fortsatt er skikkelig i vinden og gjør at alle tør melde seg på. Det fine er alle teknikker kan gjøres med figurative innslag om man liker det, og sommerkursets egen Kunst-PT, Rita Horgen (se Galleri Rita Horgen på FB eller insta; @ritahorgen) gjør det.

Regnet øser ned der ute, men sommer og varmere vær nærmer seg og allerede er det noen som har sikret seg plass på ÅRETS SOMMERKURS på Går´n! Utfyllende info om dag for dag kommer, men her er noen bildet til inspirasjon til de ulike dagene i UKE 26! Hvilken dag synes du ser mest spennende ut?

-

Velg én dag for 1790,-

Velg to dager for 3.200,-

Velg tre dager for 4.600,-

Velg helg (to dager) for 3590,-

Eller HELE UKEN for 5990,-


 

Kursavgiften betales ved påmelding og er bindene. Halvparten av innbetalt kursavgift er et ikke refunderbart depositum dersom den påmeldte trekker seg.  
Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurs ved for få påmeldte, og refunderer da hele kursavgiften eller gjør om innbetalt kursavgift til privattimer. (Be om tilbud.) Forbruksmateriell som maling, medier etc. er inklu
dert i kursavgiften.
Lerret kan kjøpes på kursstedet fra vårt nettbutikklager i samme lokale.  

Våre kurs holdes i Låven på Svelvikveien 370 i Drammen av instruktør Rita H. Horgen som er universitetsutdannet innen Visuell Kommunikasjon og gruppeleder i
Kunst- og uttrykksmetoder til bruk i traumebehandling / terapi.  
Til daglig jobber Rita som miljøterapeut med kunst og uttrykk som metode. 

Du kan se hennes arbeider på
Facebook: Galleri Rita Horgen 
Instagram: ritahorgen 

bottom of page