top of page
KER-logo-1.jpg

Kunst Elva Rundt ble første gang arrangert i 2009 av Kreaktiv KunstKollektiv DA med 50 utstillere over den gang nye Ypsilon bro, og gamle Bybrua og langs begge sider av Drammenselva. Lokalavisen Drammens Tidene anslo 10 000 besøkende på første utstilling og siden har utstillingen bare blitt mer og mer populær.

Vi har måttet tilpasse utstillingen til både digital variant under pandemien, alternativ trasé siden Bybrua forsvant og forholde oss til hva enn værgudene har gitt oss. I 2023 ble runden utvidet med en sløyfe innom Gamle Kirkeplass på grunn av flom og byggearbeider. I samråd med Drammen Kommune har vi valgt å la dette bli en del av Kunst Elva Rundt inntil ny bybru står ferdig. 

Kart over utstillere slippes alltid 1. august, men fra medio mars kan publikum få smakebiter av årets utstillere i en egen Facebook-gruppe.
Klikk her: https://www.facebook.com/groups/670906866838625 

Kunst Elva Rundt er en utstillingsarena for både etablerte og uetablerte kunstnere innen visuelle kunstformer. Vi presenterer kunstnere innen maleri, grafikk, tegning, keramikk, skulptur, fotografi og mixed media.  Aldersgrensen for å stille ut er 18 år. Som utstiller får man tildelt et område for å vise frem egenproduserte arbeider for markedsføring og salg, og står seg ansvarlig for tildelt plass. Det tas ingen provisjon av solgte arbeider. Deltakelsen er personlig og kan ikke overdras andre.
Det er kun privatpersoner som kan delta, altså ikke gallerier,  kunstforeninger eller andre grupper. 
Utstillingen markedsføres av arrangør, Kreaktiv KunstKollektiv og Drammen Kommune. 

VELKOMMEN til folkefesten og årets utgave av Kunst Elva Rundt 2024 søndag 11. august klokken 11-17!  KOM - SE - KJØP - kunst fra 100 spente utstillere :) 

  • Facebook
bottom of page